Buzzador – Thermacare

thermacareFor en tid tilbake fikk jeg forespørsel hos Buzzador, om jeg ville teste Thermacare. Dette var midt i blinken for meg som sliter med skulder og nakkeprobler. Jeg har slitt med frossen skulder i flere år, og dersom jeg kan slippe å bruke smertestillende, så er det jo helt toppers altså!
Om Thermacare:
«Selvoppvarmende omslag. Brukes til lindring av bl.a. muskel- og leddsmerter og overanstrengelser. Avhjelper årsaken til smerten – ikke bare symptomene. Effektiv smertelindring. Klinisk dokumentert effekt.Varmeomslag til nakke, skulder og håndledd. Varmen trenger dypt ned i vevet og lindrer smerten målrettet. Musklene blir avslappet, blodsirkulasjonen forbedres og man kan gjenvinne fleksibilitet og mobilitet. Smertesirkelen brytes. Hermetisk lukket pose. Omslag med tape. Produktet er klassifisert som medisinsk utstyr.»

Min mening:
Jeg brukte selv 2 av disse pakkene og resten delte jeg ut til andre som ville teste dem. Har ikke fått tilbakemelding hos alle enda, så dette er kun min egen erfaring.
1. Jeg hadde på meg Thermacare på jobb i 8 timer. Jeg synes den virket godt denne dagen, og avga god varme i alle timene. Jeg hadde mindre vondt, selv om jeg gjorde like mye som jeg pleier å gjøre på jobb. Jobber i barnehage så man sitter ikke akkurat stille i løpet av dagen:)
2. Denne dagen hadde jeg ekstremt vondt i skulderen, allerede fra morgenen av. Tok både ibux og paracet før jeg dro på jobb – uten effekt. Kom hjem og det var så vidt jeg klarte å bevege hodet.. Tok på en av disse omslagene som umiddelbart ga varme. Jeg la meg på sofaen og sov i 3 timer! Da jeg våknet var jeg mye bedre.

Jeg syns denne hjalp meg – og kommer til å kjøpe den igjen!

Har du prøvd denne?
Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har rekruttert deg som buzzador.

 

Legg inn en kommentar