Bunad/festdrakt

bunad

I dag har vi vært å kjøpt bunad/festdrakt til Mia Christine. Valget falt på den blågrå fra nameit.De hadde rød også, men jentungen er i det blå hjørnet for tiden og da skulle det være blå;)

Litt tilbehør måtte vi jo også ha, så vi kjøpte hårbøyle i samme blåfarge som bunaden, men den har jeg ikke bilde av her og nå. Så ble det bunadskjorte, cape og veske.
bunadskjorte

cape

bunadsveskeVi måtte faktisk opp i str 140 (10 år) og den er bittelitt stor enda – men skal prøve å korte den litt i skjørtet. Om vi skulle tatt 128 så ville den kun passet akkurat nå og da er det jo nesten ikke vits å betale tusen kroner for noe som blir brukt en eller to ganger. Denne kan hun ha neste år også. Vi betalte 900 og ett eller annet da, for alt. Helt greit egentlig, og vi synes den var veldig fin!

Vi har konfirmasjon for Malin 12 mai, og så er det 17 mai så da har vi klærne klar;) Catharina har sin kofte fra konfirmasjonen til disse dagene. Gubben har dress.. Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg. Liker meg best i jeans..haha.. Men det går vel ikke å ha på seg i større selskap så får fundere litt på hva jeg skal kle meg i.. :P Hater kjoler..

Likte du bunaden/festdraken? Har du selv bunad eller festdrakt?

Bildene er lånt fra www.nameit.com

 

6 kommentarer til “Bunad/festdrakt

 1. Marie

  Fin festdrakt forresten, like sånne blågrå farga. Guttan i huset her e meir for den kuule stilen ikke den tradisjonsrike. .så det blir rutate bukser med seler og dongri..

  Svar
 2. Marie

  Eg e ikke så veldig fan av kjola eg heller, bruke heller å finne en fin bukse, gjerne me litt dresspreg og heller ha en fin overdel og jakke, bolero osv…

  Svar
 3. Livet i Jordbærveien

  Den er så nydelig!
  Lillemor fikk en slik med mormora i 1 års gave på forskudd. Skjorten hennes har derimot grå brodering på krage og ermer. De blir nydelige både mi og di tror jeg!

  Har også bunad, og er utrolig glad i den, så greit et plagg å ha! :D

  Svar
  1. Lillebølla

   Jeg måtte titte ekstra på bunadskjorta nå og den har faktisk lysegrå brodering;) Lånte bare bilde på nettet så derfor ble det litt feil;) At vannmerket kommer på automatisk gjorde kanskje slik at det så ut som jeg selv hadde tatt bildene.. I grunn burde jeg vel også skrevet at jeg lånte bildene fra nameit sin nettside.. Får fikse det i morgen :)

   Men fine, de blir de nok uansett – begge to:)

   Svar

Legg inn en kommentar