Min ønskeliste Jula 2014

gavemegDa var det på tide med enda en ønskeliste.. Nemlig vår..ehh MIN mener jeg ;)
Ønsker meg mummikrus – har ingen med mummimamma/pappa/mummitrollet eller hufsa på.. Greengate servise – ikke bare lattekopper men alt.. har de tre koppene på siden der som jeg ønsker flere av , men ønsker også deler i turkis. Kahler lysestaker,vaser,skåler og lyshus. Ullundertøy str M.(gubben må ha xl)  Dalhei vattert jakke og bukse fra Stormberg str M.. Spekemat. Strikka puff.

Utenom bildet så er det også kjekt med sjokolade, kaffe, kasseroller, laken, nye puter, sengesett str 200 x220 , Ullsokker, ullvotter, gavekort. Grå puff fra Skeidar (fant ikke bilde, men må matche vår sting sofa)

Håper dere som har spurt om gaveønsker får noen tips i allefall..

Hva ønsker du deg til jul?

Legg inn en kommentar