Kortisonsprøyte og sykemelding

sm
Ny nedtur. 100 % sykemeldt i 14 dager. Med beskjed om å ta det med ro, ikke bevege på armen, slappe av.. Trodde påskeferien skulle hjelpe på,men har spist masse ibux og paracet på fridagene..

Skulderen har verket, hodet har verket.. Og i dag hadde jeg legetime for å få ny dose kortison inn i leddkapselen i skulderen. Jeg har frossen skulder for de som ikke vet det.. Bevegeligheten var blitt dårlig, så var ikke snakk om å gå på jobb igjen.. Jeg føler hele tiden at jeg svikter, på jobb, hjemme overalt. For det vises ikke at jeg har vondt. Av og til føler jeg at folk tror jeg klager bare for å klage. Jeg hater å måtte ringe jobb og si at jeg ikke kommer. Jeg gruer meg til samtalene når man er sykemeldt. Jeg VIL jo jobbe i barnehagen, jeg vil gjøre en innsats og ha det bra på jobb. Jeg vet at jeg gjør en god jobb når jeg er der.. Jeg vil ikke sitte hjemme og sture.. Jeg vil være normal, leve ett liv uten smerter. Jeg vet at diagnosen jeg har fått gir gode resultater på å bli 100 % frisk, men det tar tid..

Skal inn om to uker for å sette ny sprøyte. Det gjør vondt,men er jo verdt det. Blir bedre etterpå, i allefall den første uka..
I dag dro jeg til søsteren min etter sykehusbesøket. Vi tok oss en bytur, og kosa oss i mange timer.Det hjelper faktisk å få tankene over på noe annet, og jeg henta ikke Mia i barnehagen før kvart over fire. Lenge siden hun har vært der så lenge når jeg ikke er på jobb, men i dag valgte jeg å hente henne når gubben var ferdig på jobb, så vi kunne dra sammen. Det var stas, begge to inn i barnehagen liksom. Stortsett er det jo jeg som henter siden jeg jobber der.. :)

Når vi kom hjem lagde vi pannekaker til middag,jentungens livrett. Hun spiste 3 stk. Det var en mer enn meg det:) Så i morgen er det pannekaker i matpakken til lunsj. Hun skal på skoletreff og jeg skal bli med henne. Fra 9 – 13 er det. Blir spennende.

I kveld var jeg hos en nabo på kaffebesøk. Godt med skravling og kaffe. Ble sent, har akkurat kommet hjem og klokka passerer snart midnatt.. Men tiden flyr i godt selskap.. :)

Nå er det kveld her i huset, ha en god natt!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar