Tyren som barn (stjernetegn)

upload-13BV-Tyr668

Mia Christine er født 2 mai 2006 og hennes stjernetegn er Tyren. (Fra ca. 21. april til 20. mai)

Synes det er morsomt å lese om stjernetegn og se om det er noe som stemmer i virkeligheten. Jeg har kommentert under avsnittene om hvordan Mia er.

Her har jeg hentet informasjon om barns stjernetegn.

En liten tyr er sterk og sta, men smelter om de får masse kos og kjærlighet. Tyrbarnet vil helst gjøre ting i sitt eget tempo.
STIKKORD: Stabil, rolig, ordentlig, lovlydig, økonomisk evne, målrettet, arbeidsom, sans for skjønnhet og nytelse. Kan være hardnakket, materialistisk, doven, gjerrig.

-Dette er Mia, om jeg skulle beskrive henne ville jeg brukt disse stikkordene i tillegg ville jeg satt inn omtenksom, elsker dyr og kreativ.

Tyrene regnes som de mest jordnære av alle tegnene. Kvalitet og komfort er viktig, og tyren tror på det som er konkret og virkelig. Tyren liker å eie, og samler gjerne på ting. Tyrene er tålmodige og arbeidssomme, men forhaster seg ikke. De er praktiske av seg, og begir seg som regel ikke inn i svevende diskusjoner. Har tyren sluppet noen inn i livet sitt, forblir de der.

– Mia har alltid måtte fått forklart ting på en ordentlig måte, og det går ikke an å finne på ting for å få henne på lag. Hun har mange ting og hun tar godt vare på tingene sine. Hun husker hver en liten ting hun har – og har jeg kastet noe jeg trodde hun ikke ville savne – ja da har hun opptelling og husker på akkurat den delen! Hun er super tålmodig på de tingene hun mestrer og liker. Hun har arbeidsvilje og elsker å lære. Faktabøker liker hun aller best, og kommer gjerne med informasjon som hun har lest og husker veldig godt! Hun har venner hun har hatt siden barnehagen og de nye som har kommet til har blitt tatt godt vare på.

Alle tegn har noe å lære av sine motstående tegn. Av skorpionen kan tyren lære å gi slipp, tenke nytt og mindre materialistisk.
-har mange skorpioner i nær familie, bl.annet pappaen,storesøster,tanter :P

Dette sier astrolog Heidi Horpestad om tyrbarna:

Tyren er et jordtegn, og tyrbarna har føttene godt plantet på jorda. De er utholdende og sanselige. Kroppskontakt er spesielt viktig for tyrbarna.  De opplever mye gjennom sansene. Små kosetyrer får aldri nok nærhet, mat og kos. Babymassasje er godt for alle barn, men for tyrbarn er det spesielt bra – de trenger å bli tatt på.

Tyrbarn er mer innadvendt enn værbarn, og koser seg gjerne i sin egen verden. De er glad i musikk, og har estetisk sans – de er opptatt av det som er fint og vakkert. Sanseligheten deres gjør at de gjerne suger på tommeltotten, eller har en eller annen form for kosedyr eller koseklut med seg. De lukter gjerne på blomster, eller tar inn inntrykk gjennom sansene.

Tyrbarna kan være rolige og bedagelige, men de er også sta. Har de bestemt seg for at det er noe de ikke vil, får du ikke rikket dem av flekken.

De er ofte litt kompakt og solid bygget.

-Også her stemmer det meste:) Hun elsker forming/tegning og er utrolig kreativ. Kosedyrene hennes er med i lek og i seng, på tur og avogtil på skolen. Hun elsker blomster og vakre farger. Hun danser,synger og er glad og fornøyd stortsett hele tiden. Hun er roligheten selv, liker godt å bare være i eget selskap og kjeder seg sjelden. Hun bare finner på noe nytt og gjøre. Hun er sta, og vet hva hun vil. 

1

Hvilket stjernetegn er ditt barn født i?   Liker du å lese om slike ting?

1 kommentar til “Tyren som barn (stjernetegn)

  1. julia21hoffmann@gmail.com

    kjekt lesing, eg har ei tyrjenta født 2017 og egenskapen du beskriver din Mia Christine passer veldig bra til min datter. eg selv er skytten. og hjelper ikke alltid at eg og er sta 😉 hvilken stjernetegn er du som mor?

    Svar

Legg inn en kommentar