Advent

1

Da har vi tent det første lyset på min veldig enkle adventstake.. Mulig jeg oppgraderer den litt etterhvert men foreløpig får den stå sånn her.

Stemningsbilder:
2
3 4 5 6

Så var det adventskalenderen da. Mia er så spent, og det var så vanskelig å sovne i kveld siden hun gleder seg så masse til å pakke opp den første gaven i morgen;) I år er det kun Mia sin kalender som henger i stua. Malin har sin nede på rommet sitt, og Catharina har fått sin med seg til hybelen der hun bor:)

7

Ellers så har jeg vært barnevakt i dag. catharina og kjæresten skulle på visning og da var jeg så heldig å få lov å passe lille Emilie. De spurte om jeg orket å ta bilder til julekort, så vi har hatt en aldri så liten photoshoot her hjemme. Bildene ble fine de, og de har fått med seg minnebrikken hjem for å velge ut hva de vil bruke. Selv viser jeg dette bildet – der Emilie har dratt lua over øynene for å få sove i all blitzen..hihi..  Jentungen er snill og grei, og sover stort sett hele tiden enda. Koselig å ha dem på besøk, og vi spiste middag og hygget oss i mange timer.

8

Nå er det kvelden på meg. Er jo jobb i morgen, og tipper det er mange spente barn i barnehagen også siden det er 1 desember.

Jeg blir å gjøre som tidligere – det kommer bilder av Mia sine adventsgaver hver dag:) Dette gjør jeg fordi jeg skal greie å huske fra år til år hva hun får i kalenderen, og så er det jo moro å se tilbake på. De to siste kalenderene finner du her og her.

Ha en fin kveld!

Legg inn en kommentar