Tirsdagsbabbel

6Har virkelig fått hekledilla altså, her har jeg laget en versjon av en apekatt. Den var litt knotete å hekle siden den hadde så mange små deler – men den ble nå ikke så allerverst likevel:)

7Inspirasjon og mønster fant jeg her! Hun hadde heklet den med jakke da, men jeg syntes at det ble søtere med skjørt siden selve apekatten er rosa:)

Jeg er for tiden sykemeldt – så dagene blir litt lange. I går dro jeg og søsteren min på ett kjøpesenter – og tok oss ett kafebesøk på Koseverden. Dette var litt vel søtt – men iskaffen var nydelig. (Iskaffe er nok min favorittkaffe, bare så det er sagt..)

8

9Som dere ser så kom vinteren på besøk i går, til jentungens store glede. På med bobleklær – som heldigvis passet enda puh.., lue og votter – og det var ikke snakk om at hun skulle inn på sfo på morgenen – hun skulle leke ute til skolen startet! Hun var ikke alene om å ville det – tror omtrent alle barna på sfo var ute :P Er noe med det første snøfallet hver høst.. Mammaen og pappaen er dog ikke like fornøyd med vinter i september..

Ellers går no dagan. Sakte men sikkert. Er enda sykemeldt til 30 september, så her tas livet med ro.. Hvordan er det hos dere? Merker dere noe til vinteren?

Legg inn en kommentar