Øyebetennelse..

40

I går morges når vi skulle stå opp så greide ikke Mia å åpne øynene sine, hun hadde klaget på litt vondt kvelden før – og det viste seg altså å være øyebetennelse.. Vi fikk oss legetime, og hun trengte ikke lang tid for å fastslå at jeg hadde rett i mine antagelser – kraftig øyebetennelse på begge øynene..

Vi fikk både øyedråper og salve, og hun skal ha dråpene hver 2 time, Salve kun på kvelden.. Hun er smittefri etter påbegynt behandling så derfor er det skole i dag, håper bare de klarer å følge opp der borte og hjelpe henne med dryppingen..

Hun er ikke så veldig hoven lengere heldigvis, men hun synes fortsatt det er litt vondt. Gikk med solbriller mesteparten av gårdagen..

41

Farmoren hennes var her og klippet litt av kantene på håret, det trengtes. Tror hun tok ca 8 – 10 cm, og håret ble mye friskere med en gang:) Mia ble fornøyd i allefall:)

45Litt kul må man få være, særlig i ny lue:)

Må jo si at det er andre gang Mia er hos legen da, så hun er ikke mye syk. Hun var der sist da vi trengte resept på kortison pga eksem,og da var hun halvannet år gammel. Så hun syntes det var spennende å være på legekontoret og på apoteket og hente medisin som var bare til henne:)

Har ditt barn hatt øyebetennelse?

 

 

Legg inn en kommentar