Høstferie

lofoten9
Sist uke hadde vi høstferie her i nord, så da benyttet vi anledningen til å kjøre nedover til Lofoten for å stenge av sommerhuset til vinteren. Vi dro nedover onsdag og kom hjem igjen søndag. Vi hadde mest regn og vind, ekte nordnorsk høstvær – deilig <3

Vi dro nedover sammen med svigerfamilie – altså gubbens søster,samboer og to barn. Kjekt for Mia Christine også å ha noen å leke med. Det ble mest innevær – men vi fikk noen turer ute til tross for vinden og regnværet. Bare man kler seg godt så er det bare godt å lufte nesen litt ;)
lofotenmia lofotenmia4 lofotmia2Vi hadde ikke med regnklær til åtteåringen, hun holdt seg tørr og varm med sine allværsklær fra Polarn o Pyret, og mammaen holdt seg varm og tørr i Stormberg sine klær. Er viktig å ikke bli våt, for da er det ikke noe moro å være ute.
lofoten11 lofoten12 lofotmia3Ble tid til kafebesøk også, da vi valgte å kjøre til Svolvær på lørdagen:) Trengte litt lørdagsgodt til barna, og litt anna stæsj, så var greit å bare kjøre dit..hihi..
lofotkaffeEllers så fikk heklekroken litt å holde på med også, da jeg fikk laget enda ei uglelue:)
lofotenlue1lofotenlueVi hadde det supert – og jeg har virkelig fått slappet av. Tror det er noe med luften der nede, for jeg trenger altså ikke bruke noen form for smertestillende der, hverken ibux eller migrene medisin. Her hjemme går det ikke lang tid før jeg har vært nødt til å ta noe for skulder og hodepine..  Nå er det en stund til vi skal nedover neste gang, så jeg tenkte å vise dere en del naturbilder fremover – kommer i flere innlegg for det ble litt mange igjen .. :)

Har du hatt høstferie?

Legg inn en kommentar