Ugledilla..

44Som de aller fleste av dere vet så liker jeg ugler. I alle varianter egentlig. Så da jeg lærte meg å hekle så var det egentlig ingen tvil om at jeg ville prøve meg på å hekle ugler..
I går kveld lagde jeg den lille nøkkelringen, den var veldig enkel å lage og var ferdig på en liten time. I dag heklet jeg en lue i samme fargene. Litt små feil her og der men i bunn og grunn så ble den ikke så verst. Nå har jeg jo ikke prøvd den på noe barn enda, så vet ikke hvilken størrelse den er – men den er litt for stor for babyborn dukka til jentungen så regner med en 3 mnd kanskje.. Vanskelig å si..
45 46Dette var morsomt – så jeg skal nok se om jeg får laget flere varianter. Oppskrift googlet jeg bare og så kom jeg fram til en svensk side som hadde disse oppskriftene. Akkurat nå finner jeg ikke siden, men legger ut link her når jeg finner den igjen:)

Hekler du?

Legg inn en kommentar