Feriemodus

2013-06-26-19.03I dag var det min siste arbeidsdag før ferien – jeg har nå to dager avspassering, før jeg tar fire uker ferie fra fredag. Mia hadde sin siste dag på sfo for denne gang, når hun kommer tilbake i august så har hun blitt 2  klassing.. Det var nemlig veldig viktig for henne – at hun ikke lenger går i 1 klasse :PNå venter late dager og masse familietid. Mannen har enda ett par jobbdager igjen før han også tar ferie. Det skal bli godt nå kjenner jeg – og jeg håper på nydelig sommervær.. I fjor så var det ikke mange dagene med sol – da var det lue og votter faktisk! Bare se her

Jeg har vært veldig plaget med skuldersmerter de siste dagene, og måtte faktisk ta en hjemmedag i går pga dette. Jeg håper at det blir lettere når jeg tar ferie. At jeg slipper å bruke så mye smertestillende. Det sliter på humøret og jeg har så liten tålmodighet.. Klarer ikke gjøre så mye som jeg vil, og til tider så fungerer jeg ikke i det hele tatt. Det er så lite som skal til før alt blir vondt, bare det å bære en handlepose med litt varer i, eller en ryggsekk, eller å holde noen i hånden eller å gre håret.. Jeg skulle gitt bra mye på å bli bra igjen. Det hadde vært lykken for meg det..

Nå er det snart natta på meg – så håper jeg på en bedre dag i morgen – det hadde vært en fin start på ferien med å ikke ha vondt..

Har du tatt ferien enda?

PS! Siste sjanse til å delta på min giveaway! Klikk her for å delta!

Legg inn en kommentar