Kupp – Stormberg

HAR DU HUSKET Å DELTA I MIN GIVEAWAY? HVIS IKKE, KLIKK HER!

Mobilbilde – beklager kvaliteten..

stormbergHer om dagen så gjorde jeg ett skikkelig kupp hos Stormberg, på ett av sentrene her i byen. Var flere på jobb som tipset om 70 % salg – og siden jeg jobber i barnehage og er ute store deler av dagen både sommer og vinter, så er jeg avhengig av gode ,slitesterke klær som både er vann og vindtett.

Jeg har vel egentlig ikke prioritert meg selv ( eller gubben) når det kommer til klær. det er alltid ungene som går forran og får nytt når de trenger det – men nå fant jeg ut at det jaggu meg var vår tur også. Jeg fant min størrelse ganske fort – jeg bruker M i det meste, også i uteklær. Gubben er det verre med, for med sine nesten 190 cm er det ikke bare bare å finne noe som er langt nok i armene, og som ikke ser ut som telt! Bukser er ett eget kapittel siden livvidden må være 33 og benlengden 36.. hehe.. Men jeg fant!! Jakken er i 2xl – den passa perfekt! Å buksa i xl passa perfekt den også. Da kan vi gå høsten i møte med nye, gode klær..

Å prisen? Betalte 900 og noe smått for alt. Nypris ville vært over 3200! Mange penger spart! Det beste er servisen, han i kassa sat dersom klærne ikke passet eller vi var misfornøyd,så kunne vi bare bytte de selv om det var salgsvare. Det er ikke vanlig alle steder, så det ga enda ett stort pluss i boka til Stormberg!

Oppdaget nå at de har de har salg i nettbutikken også.

Eneste jeg savner her på butikken, er en barneavdeling med klær fra 8 år og oppover.. Det har de nemlig dårlig med. og det er ganske synd egentlig..

Har du gjort kupp i det siste? liker du Stormberg?

2 kommentarer til “Kupp – Stormberg

Legg inn en kommentar