80 års dag

5I dag har vi feiret 80 års dagen til min mormor, og tenkte derfor å dele noen stemningsbilder med dere.. Det var en veldig flott ettermiddag sammen med familien – og vi har kosa oss masse.

6Koldtbord og masse deilige kaker..
1112138

9

Mia har lært seg å knyte, her lager hun en fin sløyfe på skoen min..

10Fint ikke sant?16

Ungene leker hunder.. Strømpebuksene så ikke ut etterpå, men hva gjør vel det når man har det moro? Synes det er flott at barna får lov å leke selv når de er i selskap..14Tre flotte jenter! Tindra, Ronja og Mia Christine.
7Min yngste søster Beate, og Mia. Er de ikke like?4Jubilanten selv, og Catharina

Min mormor har vært en «reserve mamma» for oss siden min egen mamma døde i 97. Hun har alltid stilt opp og vært der for oss, og det setter vi stor pris på. Det var en glede å få være med å feire hennes 80 års dag i dag, og ikke minst, det var koselig å treffe igjen mange familiemedlemmer som vi ikke hadde sett på lenge! Mor har tilsammen 5 barn (med min mamma), 13 barnebarn og 8 oldebarn ( med Malin). Det var kun to som ikke kunne komme i selskapet. Mor sa at hun hadde hatt en kjempefin bursdag!

Har du noen besteforeldre enda?

 

1 kommentar til “80 års dag

  1. wendysinfamilie

    Så kos, og så masse godt på bordene, her har jeg farmor og mormor ennå og mannens mormor , Søsteren din var veldig lik Mia som meg og min tante Mia ja hun heter det .) Jeg har altid ment jeg er adoptert av mamma og pappa he he ikke helt men likevel he he

    Svar

Legg inn en kommentar