Salgskupp!


jakke

Avogtil kommer man over gode salgskupp på nettet, og da er det ikke noe å tenke på en gang, da er det bare å «slå til» og bestille. Da det kom mail om dagstilbud på HH vårjakke til barn, i rett farge så var jeg snar med å klikke den hjem. Bare 299 kostet den nå, førpris var 599! 

Utebukse trengte vi også, så da kommer den sammen med jakka, når pakken kommer hjem til oss. Bestilte dette fra Sportsmann.
bukseHar god erfaring med HH fra barnehagen,men aldri hatt det til Mia før. Jeg bestilte faktisk størrelse 134 – eller 9 år. Hun er ganske lang, og har en vinterdress i str 134,som passer helt fint..Hadde ikke lyst at dette skulle bli smått med en gang, så håper det er en grei størrelse! Vi hadde Didriksons todelt sett i fjor, og var i grunn veldig fornøyd med det også, men nå er det settet for lite. Har også en reima kiddo parkdress som hun har vokst fra..Hun vokser som ugress den ungen;) Synes gode uteklær er viktig!

kleaVar på H&M en tur i dag, og kunne fylle opp med litt basic plagg gså. 250 kroner for en bukse, to gensere, en kjole og fire strømpebukser! Hadde jeg betalt vanlig pris ville dette kommet på 450 kroner sånn ca..

Har du kjøpt noe nytt i det siste? Hvilket merke kjøper du når du handler uteklær til barna dine?

2 kommentarer til “Salgskupp!

  1. wendysinfamilie

    Jeg er glad i Reima, Didrikson, og hm kommer ikke på hva det heter orker jo ikke reise meg å se etter ha ha lurer på om det er M ett eller annet jeg får sjekke når jeg skal reise meg å hente en kopp te ha ha
    Veldig kjekt med salg

    Svar

Legg inn en kommentar