Fredagsbabbel & shopping!

skoBare ett lite instagrambilde i dag – har vært en tur på shopping! Skulle kjøpe nye innesko til Mia, da hun rett og slett hadde brukt opp de gamle! Hun valgte selv – og det var da ingen tvil om hvilke hun skulle ha! Selvsagt med katter på!

Siden Mia har fått eget rom så har vi startet med kalender for å få henne til å sovne i egen seng, og bli liggende i senga hele natta. Greier hun det så får hun ett klistremerke hver morgen. Så når hun har ett visst antall merker så får hun en premie. I dag var den dagen da hun skulle få velge seg noe fra lekebutikken – og da vi fant disse monsterhigh dukkene (som også er katter..) var jo det valget enkelt. At de var på 70 % gjorde jo heller ingenting :)

Grunnen til klistremerkekalender på ett så stort barn er for å lære henne å sovne og sove hele natta. Hun har slitt litt med det siden hun var liten og disse klistremerkene motiverer henne for å få dette til. Vi blir å fortsette en stund til, og så gradvis gå over til å sovne/sove uten belønning.

I dag har jeg hatt seinvakt på jobb, så vi dro å handlet med en gang jeg var ferdig. Føler meg helt fin i dag og! Bank i bordet altså! Det har gått så fint hele uka – og jeg har sovet veldig godt i tillegg – uten å våkne opp med skuldersmerter! Har jo kuttet en god del ned på smertestillende også, og det føles også veldig bra. Det har jo gått med en god del av det de siste månedene. På jobb så har de søkt tilrettelegging, slik at jeg får en ekstra ressurs i lag med meg i 3 timer hver dag, Skal ha den ressursen der i 5 uker. Det blir flott! Da kan jeg gjøre de tingene jeg greier, også kan den andre personen hjelpe til der jeg sliter mest, som f.eks i garderobesituasjonen.

Har du foressten lagt merke til at oppe i hjørnet her på bloggen så er det noe som heter Helt ramdom? Der popper det opp gamle innlegg, og det er forskjellig fra gang til gang. Har jo blogget siden 2006 så det kommer mange gode minner frem der:) Klikk deg gjerne inn der og se hva som kommer frem. Jeg har veldig mange innlegg her på bloggen så noen av de som kommer frem er ikke midtstilt, men jobber med saken…

Om du vil følge meg på Instagram så heter jeg Lillebolla der;)
Har du instagram?

I morgen er det 80 årsdag på programmet. Min mormor fyller år den 14 januar og vi feirer henne i morgen. Det gleder vi oss til.

 

Én kommentar til “Fredagsbabbel & shopping!

Legg inn en kommentar