En epoke er over

kulJeg har hatt min siste dag i barnehagen. i ti år har jeg vært der, og nå er den epoken over. Jeg har hatt en fin tid, og kommer til å savne både voksne og barn – men nå var det på tide å ta fatt på nye eventyr, i en annen barnehage. Jeg hadde tårer i øynene og ble rørt langt inn i hjerterota flere ganger den siste dagen. Det var så mange gode ord fra foreldrene – både de på min base, og de på de andre basene. Det ble nesten for mye, jeg er ikke så god på å ta i mot ros. Dette nydelige armbåndet fikk jeg hos to av barna på basen. De hadde også skrevet fine ord på ett kort. Helt fantastisk flott gjort. Setter så stor pris på det.
Ungene er jo så små at de forstår nok ikke at jeg ikke kommer tilbake. De tror nok at jeg er der på mandag igjen, selv om vi hadde snakket om at jeg skulle slutte. Jeg bare MÅ ta med en samtale jeg hadde med ei på to og ett halvt år siste dagen: Hun spør: kor hen e mammaen din? Jeg prøver å forklare at hun ikke lever lenger, at jeg ikke har noen mamma. Hun tenker seg lenge om, og så sier hun: Jamen, Eva, det e jo ikke så farlig. Vi kan dele på mammaen min <3

Er de ikke skjønne de små?

Nå er det ferie på meg. Det er deilig. Har hatt to dager med over 22 grader allerede. Måtte det bli mange flere :)

Legg inn en kommentar