Sommerdager

bellvikaNå har vi virkelig fått smaken på sommer her nord. Flere dager med over 20 grader. Helt fantastisk flott altså! I dag tok vi turen til fjæra, og grillet pølser/sliders og kokte kaffe. Ungene kjente på temperaturen i havet – men det er enda altfor kaldt til å bade. Må nok enda noen dager med varme til før det går an altså;)
bellvika1Emilie kosa seg med å kaste steiner i havet, måke steiner i bøtte og rett og slett bare utforske omgivelsene. Hun var ikke enig å dra derfra og syntes nok ikke at mommo og moffa var noe greie når vi bestemte oss for at vi skulle dra.Haha :D bellvika3Mia var litt redd for alle kleggene som kom frem med sola. Hun er ikke noe glad i at det er innsekter ute, og hun mente at det godt kunne begynne å regne sånn at de forsvant. Hun fikk jo litt regn da – det kom noen regndråper på slutten av dagen. 

En kjempefin dag – måtte godværet vare lenge..

2 kommentarer til “Sommerdager

Legg inn en kommentar