Fjordland mellommåltider – buzzador

forstebuzz

Jeg fikk tilbud om ny Buzzador kampanje her for litt siden, og denne valgte jeg å takke ja til. 
Jeg deltar i en kampanje for Fjordland havregrøt og risgrøt. Jeg fikk 2 beger med risgrøt jordbær,eple og mango, og to beger med havregrøt blåbær og eple.

På buzzadorsiden står det: 
» Dette er gode mellommåltider som inneholder lite sukker og gir barna den energien de trenger i løpet av dagen. Fjordlands grøt med fruktmos (uten klumper) finnes i to ulike smaksvarianter − havregrøt med blåbær- og eplepuré samt risgrøt med jordbær-, eple- og mangopuré. Grøten er spiseklar, noe som er perfekt når man er på farten. Den inneholder bare 2,7 % tilsatt sukker og er et fornuftig og mettende supplement til matpakken på skolen eller i barnehagen.»

Jeg ga ett beger med risgrøt til mitt 19 måneder gamle barnebarn Emilie. Her kan dere se hva hun syntes om måltidet:
buzzzbuzzbuzz3buzz4buzz2

Hun spiste opp all pureen og litt av grøten. Hun likte nok pureen best – men tror al alt i alt ble produktet godkjent og vel så det. Hun smakte også på den med blåbær, den kom fort i retur da hun fikk den i munnen. Tror ikke hun liker blåbær, vet hun liker havregrøt da – så kan være kombinasjonen som ble feil for henne.

Her er hva vi andre syntes:
10 åringen : Ville ikke en gang smake på grøten, hun syntes ikke det luktet godt i det heletatt.
Mannen: syntes risgrøten ble litt smakløs, men helt ok som måltid likevel.
Meg: Havregrøt med blåbær smakte godt, risgrøten fikk jeg ikke smakt på da det kun var to beger ;) 

Har du prøvd denne?
Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har rekruttert deg som buzzador.

2 kommentarer til “Fjordland mellommåltider – buzzador

  1. Marie

    Falt ikke helt i smak hos gutta her heller, men jeg og gubbis syntes de var helt ok… Er nok ikke den vi kommer til å kjøpe igjen nei…

    Svar

Legg inn en kommentar