Min Mummisamling

15

Det er ikke så veldig lenge siden jeg begynte å samle på Mummikrus, og på den tiden har det kommet en del krus i huset. mange har spurt hvilke krus jeg mangler, og da fant jeg ut at jeg skulle lage en oversikt her – og legge ut bilder av nye krus etterhvert som jeg får dem;)

16En av favorittene <3
17 18 19 20 21 22 23 24 25

Samler du på slike krus? Jeg har noen glass også. Disse kommer det bilde av etterhvert.

4 kommentarer til “Min Mummisamling

 1. wendysinfamilie

  De er fine de krusene, Kitchn har ofte tilbud på de :)
  Har ingen selv men har tenkt mang en gang å få noen i hus her og istedet for å ha så mange forskjellige andre. Kjekt å ha en oversikt :)

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Ja, synes og det:) Fikk en del til jul og bursdag så har i grunn ikke kjøpt så mange selv. Like fine til kaffe som til melk er det jo også.

   Svar

Legg inn en kommentar