In love with WoolLand

wooland

Jeg har virkelig fått øynene opp for ett nytt merke som jeg ikke har visst så mye om tidligere. Da jeg fikk mail hos Likenshare om å teste ei ull lue fra WoolLand så takket jeg selvfølgelig ja til det, og etter det ble jeg veldig nyskjerrig på hva annet de hadde i sin kolleksjon..

9Her er datteren min Mia Christine, på 8 år. Hun har på seg lua vi fikk teste. Jeg har laget et eget innlegg om denne, og det kan du lese mer om her.

Grunnen til at jeg har satt sammen ett bilde der nesten alt er i blått, er enkel. Jentungen elsker blått. Hun velger alltid blå dersom det fins. Hun har alltid vært litt «sær» på hva hun bruker av klær. Hun takler ikke glidelåser, sømmer og merkelapper som klør, hun liker gode behagelige klær. Da vil jo ull være midt i blinken tenker du kanskje? Joda, i utgangspunktet ville det jo vært det. Men,det er ett par problemer med ullundertøy..
1. Mia har atopisk hud. Ull klør! Ull gir varme og når det blir varmt så blir huden tørr og det klør. 2. Hun vil ikke gå inne på skole/sfo i bare ulltøy, det er nok behagelig, men når de begynner på skolen så er det ingen som er inne  i bare longs og genser.. Med kjole over blir det for varmt – dermed klør det..

Men så – når den ull lua vi fikk prøve funket så bra, det var så mykt og kjentes helt annerledes ut enn all annet ull vi har prøvd – og vi har prøvd mange! Da hadde det vært fint å teste WoolLand sin ull rett på kroppen også!

Jeg må sitere jentungen :
«dettan ser ikke ut som ull! Æ e for stor tel å vase rundt i longsen på skolen, men de der som ser ut som vanlig tights kunne æ ha brukt!»
wooland1Ulltights Tønsberg finnes her
Ullkjole Stavanger finnes her
wooland2Ulltopp Veslepiggens finnes her
Ullbukse Mysen finnes her
wooland3WoolLand Ullskjørt Sandefjord finnes her
Ull hettejakke Alta finnes her

Ulla til WoolLand ser svært innbydende ut, og ligner ikke på vanlig ull! Det er viktig for min datter. Hun ville likt disse klærne. Og når man liker noe, så brukes de ofte.

Om WoolLand: Kopiert fra nettsiden deres.

WoolLand AS ble etablert i januar 2011, og lanserte høsten 2011 en ny form for ullundertøy til barn 0-8 år og dame i Norge! Dette ble en stor suksess så i 2012 videreutviklet vi modellene og lagde ullundertøy til barn fra 0-14 år, mer til dame og også til menn!

Visjonen er å lage et ettertraktet ullundertøymerke for hele familien som skiller seg ut på design, kvalitet og kan tilby det lille ekstra!

 Vi er tre kvinner med ulik bakgrunn som står bak WoolLand AS og har sammen utviklet konsept og kolleksjon.

Etter å ha erfart mange kalde dager året rundt med barn i barnehage, og barn løpende rundt i ullundertøyet hele dagen, kom idéen om å lage ullundertøy på en litt annerledes måte. Det skulle fortsatt dekke ullens unike egenskap, varmeregulering, men være utformet mer som hverdagsklær med litt mer spennende snitt og detaljer. På grunnlag av dette ble WoolLand etablert.

Vi presenterer ullundertøyet på en mye mer spennende og delikat måte og skiller oss godt ut fra det tradisjonelle ullundertøy som finnes på markedet. Kvaliteten på merinoullen er høy og tøyet inneholder mye ull. I tillegg er WoolLand ullundertøy silkemyke og kløfrie, samt at tykkelsen og type strikk gjør den slitesterk og holdbar.

WoolLand ullundertøy kommer i delikate farger  med søte og tøffe detaljer og inneholder dobbelt så mye ull som ordinært ullundertøy. Det er derfor ikke nødvendig med et plagg over ullundertøyet. Du har et to-i-ett produkt i WollLand ullundertøyet ditt! Det er dette som gjør WoolLand unikt.

Produktene selges kun i nettbutikken vår woolland.no og i egen butikk på Lilleaker. Ved å droppe dyre mellomledd klarer vi å gi den beste kvalitet til god pris.

WoolLand er medlem i Initiativ for etisk handel (IEH). Det betyr at vi forplikter oss til å jobbe for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø. 

Sponset av Likenshare

2 kommentarer til “In love with WoolLand

 1. 4 barns mamma

  Så spennende. Jeg synes det har vært så mye uinteressant i likeandshare, så jeg har helt sluttet å se på Mailene fra dem.
  Kanskje jeg kan håpe på noe mer spennende igjen.
  Flotte kler var det

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Synes det har vært mye bra i det siste :) Var inne å redigerte på interesser på profilen min der og plutselig fikk jeg flere tilbud :)

   Svar

Legg inn en kommentar