Bursdagshelg

pavlovaI går hadde gubben 40 års dag, og i den anledning så prøvde jeg å bake Pavlova for første gang.. Jeg var så utrolig spent på marengsbunnen, siden den ER vanskelig å få til men den ble vellykket! Nå skal det jo sies at jeg kasta den første bunnen, og på første forsøk så ble kremen til smør – men til slutt så fikk jeg det til!

pavlova2Jeg bakte også sjokoladekake – riktignok ved hjelp fra toro ferdigposer, og en porsjon med pikekyss. Ellers så serverte vi også rundstykker med godt pålegg. Vi ventet kun familie til bursdagsfest – så vi hadde alt klart fra klokka 15. Svigermor hadde også bakt en kake, men glemte helt å ta flere bilder, så det ble med disse to:)

Det var 17 stykker her på en gang, og alle var glade og fornøyde. Kakefatene ble tomme – og det ble en del skryt for pavlovaen ;) I åtte tiden var alle dratt hjem igjen, og vi ble sittende i sofaen og se på tv resten av kvelden. Akkurat slik vi liker det. Vi pleier ikke feire annet enn med familie når vi voksne har bursdag.  Helt okei lørdag med andre ord;)

I dag begynte vi dagen med å se på film på nettflix sammen med Mia, og når den var ferdig så kom Mia sin kusine Tindra på besøk. Hun er her enda, og blir til kvelden;) Laksen er i ovn, og det lukter middag. Skal bli godt med fiskemat i dag:)

I morgen har jeg fri fra jobb – og så er det lysfest med Mia sin klasse på ettermiddagen. Det skal bli koselig! Håper på fint vær:)

Ha en fin søndag!

Legg inn en kommentar