Tommel opp for Skoringen

1

For ett par tre uker siden så kjøpte vi ett par nye rosa cherrox til Mia Christine. Disse var helt lik de hun tidligere hadde hatt, bare med forskjellig farge. Etter bare ett par dagers bruk begynte Mia å klage på at det gjorde vondt i beina, og hun fikk veldig tørr hud/eksem som gjorde vondt! Hun har ikke vært barbeint i cherroxen, hun har alltid hatt på seg tights/bukse eller longs. Cherroxen klemte ikke mot foten heller, men den lå naturlig mot beinet som den skulle når den var på foten..
Mia har jo hatt atopisk eksem tidligere, noe hun har vokst i fra. Vi syntes det var rart at hun skulle få eksem av de nye cherroxene, for de hun tok av seg på butikken for å prøve disse nye var kliss like. Det var bare en annen farge og størrelse! Jeg bestemte meg for å ta kontakt med Skoringen, for å høre om de hadde hørt om lignende tilfeller – eller om de hadde brukt noe annet i denne kolleksjonen.  Jeg la ved bildet som ligger øverst i denne bloggposten så hun kunne få se hva jeg snakket om. Kundebehandleren på Skoringen hadde ikke hørt om dette før, og vi pratet litt frem og tilbake om hva det kunne være. Mulig de hadde brukt en annen lim øverst på cherroxene, eller at det rett og slett var noe i fargeblandingen som Mia ikke tålte.. Dette skulle de se nærmere på.

Hun syntes synd i Mia, som reagerte på deres sko – så hun ville sende en liten gave til oss, og ba om adressen og skostørrelsen.. Jeg tenkte at hun sikkert ville sende ett par cherrox  for å se om hun reagerte likens på disse – men vi fikk mye mer enn bare cherrox:)
2På bildet: Cherrox, 2 kosedyr,ett skjerf, en metallboks med ballonger og sukkertøy, en skoringen sekk og en jojo.
54Vi fikk lilla cherrox, helt lik som fjorårets for å se om de også gir eksem/tørr hud. Disse skal vi teste i dagene fremover – eller når det på nytt blir mildvær og cherrox føre – for å se reaksjonen på leggene til åtteåringen.

3Hun ble veldig glad for kosedyrene som var i pakken! Mia elsker kosedyr!

Synes det var utrolig flott gjort – og godt å bli tatt på alvor. Tommel opp for god service og for Skofus & Skoringen!

Har du hørt om noe lignende før?

Legg inn en kommentar