Lyst på nye jeans? – Giveaway/Avsluttet

image004

Jeg har alltid likt å gå i jeans og det gjør jeg nesten hver dag året rundt. Det er jo så praktisk! Dersom du også liker å gå i jeans så har du nå muligheten til å vinne jeans fra me&i.

Jeg har nemlig vært så heldig å få lov til å dele ut ett par flotte jeans til en av mine lesere. Man kan velge mellom disse to:

Boyfriend jeans

boyfreind

«5-lommers jeans i myk denim med stretch, som gir en deilig og avslappet følelse. Fin modell med litt heng, smal over rumpa og i beina. Lavt liv som skal henge på hoftene. Vasket denim med frekke slitte og dødninghoder ved lommene. Fin å brette opp til lave sko eller med de fineste bootsene! Denne jeansen, som er produsert i myk og behagelig denim, tøyer seg etter bruk. 
Har man tidligere kjøpt boyfriend jeans (denim) fra våren 2013 og ønsker samme passform, anbefaler vi å gå ned en størrelse. Høstens boyfriend jeans er i mørk denim som inneholder mer elastan (beholder mer elastan etter vask på fabrikken), og vil utvide seg mer enn vårens jeans.Mørk denim, 97% bomull og 3% elastan. Læretiketten inneholder deler av ikke-tekstil med animalsk opprinnelse.»

Skinny jeans
skinny

«Myk, behagelig og stretchy 5-lommers jeans med hemper i vasket denim. Smal passform, lav midje og smale ben. Perfekt hvis man liker følelsen av tights, men ønsker seg en ny jeans. Fin plassering av hemper i siden. Elastan gjør at denne deilige buksa former seg etter kroppen og blir løsere etter den er brukt. Denim, 95% bomull, 5% elastan.»

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å fortelle meg hvilken av disse jeansene du helst vil ha..  Svaret skriver du i kommentarfeltet under innlegget. Du må også sjekke at du har skrevet inn din epost adresse slik at jeg får tak i deg dersom det er du som vinner. Alle kan delta, også de som ikke har blogg selv.

Vinneren trekkes fredag 30 mai.
Lykke til!

– Innlegget er skrevet i samarbeid med meandi.no –

56 kommentarer til “Lyst på nye jeans? – Giveaway/Avsluttet

 1. Linn

  Åååhhh, midt i blinken for meg som prøver å finne tilbake til «før jeg ble gravid-kroppen»:-). En slik Skinny Jeans hadde vært super motivasjon fremover. Krysser fingre og tær:-).

  Svar
 2. Monica Karin Schulz

  Jeg ønsker meg veldig en slik Skinny Jeans
  Den ser bare super lekker ut og den høres super deilig ut på .

  Så krysser fingrene og prøver lykken :)
  Ønsker deg en fantastisk flott uke videre.

  Svar
 3. Tilbaketråkk: Sykkeltur og sånn.. | Lillebølla's skriblerier

 4. camilla eggen

  Skinny jeans så super flott ut :D
  Er i en fase hvor kroppen min har totalt forandret seg etter jeg fikk barn og ender ofte i den gode gamle joggebuksa :) i need this – og hva er vel bedre enn å ta seg godt ut i en så flott bukse ?=))

  Svar
 5. Silje Sandvik

  Skinny jeans! Er verpeklar med termin om 6 dager. Åååå, som jeg gleder meg til å presse meg inn i et par skinny jeans igjen. Hihi. Hilsen Silje S (sandv_@hotmail.com)

  Svar
 6. Nora Hansen

  Ønsker meg utrolig mye skinny jeans. Har ikke særlig mange jeans fordi jeg ser ikke så bra ut i dem, men nå har jeg tatt av noen kilo, så ønsker meg veeeldig :D Super blogg !

  Svar
 7. Tonje W

  Jeg ønsker meg skinnyjeansen, den så utrolig fin ut! Liker både fargen og hvordan buksen sitter nederst rundt anklene.

  Svar
 8. Tonje

  Jeg synes boyfriendjeansen var fin og ser komportabel ut til sommeren :) Har veldig lyst på den!

  Svar
 9. Beate Fivelsdal

  Skinny jeans hadde været helt topp, for nå trenger jeg ny bukse :) Krysser fingrene :)

  Svar
 10. Ragnild

  Skinny jeans – superlekker :-) Myk, behagelig og stretchy jeans – perfekt hvis man liker følelsen av tights, men ønsker seg en ny jeans.

  Svar

Legg inn en kommentar