Sykkeltur og sånn..

23I dag fant jeg ut at jeg skulle bruke speilrefleksen når jeg tok bilder – og det er ikke så veldig ofte at jeg orker å dra den med meg på tur – blir som oftest bare mobiltelefonen som er kameraet da.. Vi gikk og Mia Christine syklet på tur etter middag i dag..

Vi gikk oppover mot lysløypa da, og stoppet ved elva for å hvile. Det merkes godt at det har tint masse snø på fjellet siden elva var blitt stor, og det sprutet over kanten på brua – noe Mia syntes var veldig morsomt :) Temperaturen var heller ikke så verst, 14 grader faktisk – og det regnet ikke i det heletatt.. hehe.. Gjett om vi ønsker oss sommer da? Møkkalei regn og vind.. Nå er i allefall nesten all snøen borte :P26

27 28 31

22 25 29 30

32 33 34Etter turen var det norske talenter på tv, og det pleier Mia å få lov til å se så det ble sent i seng i dag..  Kjempesliten og veldig overtrett – så satser på at hun sovner fort og sover lenge i morgen:P 

Ellers så er jeg veldig spent på om det blir streik på mandag, jeg er varslet og tatt ut i streik hvis det blir det. Så må følge med i media hva som skjer der. De fleste assistenter og fagarbeidere på min jobb blir tatt ut fra mandagen..

Så fikk jeg jo en gla’ nyhet også – jeg hadde vunnet ett gavekort på 1000 kroner hos Lindex, etter å ha deltatt i en konkurranse her! Det var morsomt – og jeg kommer til å bruke de på sommerklær til Mia, hun har strekt seg nesten 10 cm siden sist sommer så det hun hadde da er nok for smått :)

Vil du prøve vinnerlykken kan du jo delta i min giveaway,hvor du kan vinne jeans fra me&i. Den finner du her! Lykke til:)

Hvordan har din fredag vært?

2 kommentarer til “Sykkeltur og sånn..

 1. 4 barns mamma

  Så mange fine og herlige bilder. Jeg er også ofte bare ute med mobilen, men er så mye finere bilder når jeg tar med kameraet.
  Fredag var det ut å hente gulv til huset og paller til jenta mi som vil lage seg seng, så ikke mye tid til kos da. Men om noen uker er jeg i hus og kan slappe av.
  Håper dere får en fin uke.

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Jeg skal se om jeg får kjøpt meg ett litt mindre kamera som er lettere å ta med. Enig i at bildene blir mye finere med kamera enn mobil.

   Svar

Legg inn en kommentar