Søndagsbabbel

30Da var søndagen på hell, helga er snart over og vi tar fatt på ei ny uke. Heldigvis er det ei kort uke da, siden det er påske. Vi har hatt nydelig vær i dag, og benyttet anledningen til å drikke kaffe ute i sola.. 

Gubben fikk fjernet siste rest av snø, så nå er det veldig fint der ute. Ser ut til at det kommer til å bli vår hos oss også. Vi ble invitert på middag hos svigermor og når vi kom dit så hadde hun strikket ferdig mariusgenseren til Mia Christine. Den var kjempefin! Mia hadde selv valgt farger og den passet henne helt perfekt :)
27 28Vi skulle kjøre Malin ut til mammaen sin, så det ble en liten kjøretur på oss etter vi hadde spist middag. Men det var bare koselig når det var så fint vær.. Tok blandt annet dette bildet – og det ble jo ikke så verst når jeghtok det gjennom bilvinduet i fart.. (Og nei, det var ikke jeg som kjørte..hihi..)
29
Ellers så har helga bare sust avgårde.. I går var vi en tur på et kjøpesenter her i byen,siden jeg måtte ha påfyll av linsevann.. Når vi skulle betale så fikk Mia ett påskeegg hos de som jobbet der.Det var nemlig barnas dager og alle butikkene hadde ett påskeegg som de skulle gi ut til forskjellige kunder..

24 25Selv om det ikke ble gevinst på flaxloddet så var frøkna veldig fornøyd med resten av innholdet! Og hun har faktisk spart på alt sammen, enda jeg sa hun fikk lov til å smake:)
26Jeg koste meg med denne jeg:) Frappe med krem.. Nammis! 
Når vi kom hjem fikk vi middagsbesøk av min søster med mann og barn – og de var her helt til ungene skulle legge seg. Kjempe koselig! 

Nå skal Mia i seng og jeg skal slenge meg ned i sofaen og se om det er noe å se på tv.. Ha en riktig fin kveld.

Hva har du gjort i helga?

 

4 kommentarer til “Søndagsbabbel

  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Akkurat no snør det her og. Kanskje tinesnø, da forsvinn nok resten og over påske.. Har vel meldt dårlig vær jevnt over i påska så..

   Svar
 1. 4 barns mamma

  Så fin genseren ble.
  Ikke feil å få påskeegg når en er i butikken nei.
  Vi har slappet av og vært ute på tur, avslappet helg.
  Ha en fin uke

  Svar

Legg inn en kommentar