Tomatsuppe

18Jeg har vært så heldig å få tilsendt ny Buzzador pakke, denne gang med tre forskjellige supper fra Knorr. Her om dagen så valgte vi å prøve tomatsuppen med mozzarella..

tomatsuppeJeg valgte å ha pølsebiter og kokt egg sammen med suppen, og servere helt ferskt hjembakt brød ved siden av. 
Jeg er i utgangspunktet ikke så veldig glad i tomatsuppe, men det hender vi lager det av og til når vi foreksempel skal ha pannekaker.. Mia Christine elsker tomatsuppe, og likte denne også. Jeg personlig syntes den var litt salt, men det kan jo tenkes at det var pølsebitene sin skyld. Smaken var ellers mild, og den var bedre enn den originale tomatsuppeposen som vi bruker ellers. Nå spiste jeg nok mer av brødet enn av selve suppen jeg da.. Skal vi først lage tomatsuppe så kan jeg godt velge denne her, men som sagt – ingen favoritt hos de voksne  her i huset i utgangspunktet – men hva gjør man ikke for barna :) 

Her har jeg skrevet om min favorittsuppe fra knorr..

Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har vervet deg som buzzador.

Legg inn en kommentar