Julehjerter og annet babbel

9Hjertene på bildet her sydde jeg sist helg. De passet perfekt inn i vår røde julestue!
I dag er det lørdag – og vi startet dagen klokka halv elleve! At sjuåringen sover så lenge er ikke hverdagskost – hun er stortsett våken mellom 8 – 9 i helgene. Siden vi startet dagen såpass seint ble det mer lunsj enn frokost i dag..
Med varme rundstykker, egg, laks og annet godt pålegg så fant vi også frem nisseserviset og kosa oss med maten forran tven:) Herlig avslappet stemning.

Har gjort ferdig adventskalenderne til barna, de skal snart henges opp på veggen. De to yngste får pakkekalender, mens 18 åringen får nøye seg med sjokoladekalender og pakker kun i helgene. Hun er stadig på farten, og er nesten ikke hjemme så da ble det sånn i år.

Mange av julegavene er kjøpt og pakket inn. Mangler kun til de nærmeste nå. Godt å være såpass i rute før adventen starter! Vet sånn cirka hva vi skal handle inn til de vi mangler også, så må vel ta meg en ettermiddag for å få det gjort.

I dag har jeg invitert den ene søsteren min og hennes familie på taco. Det gleder vi oss til, er lenge siden barna har lekt sammen nå. Heldigvis har de ett herlig søskenbarnsforhold så de koser seg så masse sammen. Godt å ha barn i stortsett samme alder!

Nå sitter Mia og pappaen og spiller playstation, de kjøpte nytt spill i går og tester det ut nå. De ler og har det moro – så da tipper jeg spillet falt i smak hos begge..hehe.. (Noe disneygreier)

Ha en avslappet lørdag! – Har du pyntet huset til jul?

Legg inn en kommentar