Når en pepperkakebaker..

10Siden Mia fortsatt ikke er helt i form, og er hjemme fra skolen så bestemte vi oss for å bake pepperkaker,og kose oss litt ekstra i dag. Det var nemlig mørketidsfest på skolen, og hun ville så gjerne delta på den – så vi får ha litt ekstra kos hjemme i stedetfor.

11I år var hun veldig flink og utholdende, og bakte faktisk opp hele deigen alene. Tidligere år så har hun gått lei veldig fort. Men hun har jo også blitt større og setter kanskje enda mer pris på Mia og Mamma tid enn før:)
12Klar til å settes inn i ovn..
13

Fiks ferdig. Kaffelatte til meg og Cola til Mia. det er lov når vi skal kose oss:) Namnam!
14Man kan se på øynene til Mia at hun ikke er helt i form. Ingen feber, men litt vondt i hodet og dårlig matlyst. Hun spiste litt pepperkaker da, og drakk colaen sin. Nå leker hun, og jeg fikk det ærefulle oppdraget med å rydde og vaske opp etter oss..hihi.. :)

Har du bakt noe julekaker i år?

 

Legg inn en kommentar