Julestemning

julestemningenEndelig begynner jeg også å få julestemning! Har pyntet litt til jul, og gjort det koselig hjemme. Nå er det blå byttet ut med rødt og julefarger – og jeg synes i grunn det ble riktig så flott!

julestemning5Fatet hadde jeg fra før av, men alt av pynt som står oppå kjøpte jeg på -nille, Synes de har fått så mye flott der – slike ting som jeg liker.. :)

julestemningLitt vanskelig å se kanskje, men her er nærbilde av reinsdyret i glass..Den var bare kjempesøt, og passet godt inn på mitt julefat!

julestemning4

julestemning3Princess hadde 50 % på utvalgte juleting, deriblandt disse to røde putene som passet så flott inn i sofaen vår. Gullputetrekkene hadde jeg fra før, men de matchet godt det røde.

julestemning2Også ett oversiktsbilde av sofakroken vår. Her ser dere ar julegardinene også har kommet opp. De har samme rødfarge i seg som putene;)

Nå mangler bare juletreet og noen få nisser – ja også pepperkakehuset så klart! Det kommer etterhvert. Har laget marsipan med ungene i dag, og det var stor suksess – kommer i et eget innlegg i morgen:) Nå er det også bare 2 tidligvakter igjen før jeg tar JULEFERIE! Gjett om det skal bli godt med fri helt til 2 januar! L – Y – K – K- E !!

Har du lang juleferie?

 

4 kommentarer til “Julestemning

Legg inn en kommentar