It’s my birthday..

bursdag

I dag er det bursdagen min, og i den anledning hadde eldstejenta bakt muffins til meg! De var kjempe gode!

bursdag1

bursdag2Vi skulle ikke feire noe, men begge søstrene mine med familier stakk innom likevel, og det var kjempe koselig! Catharina hadde bakt nok muffins, og så serverte vi vanilje is i tillegg så tror alle var fornøyde. Jeg fikk presanger også, og de satte jeg veldig stor pris på!

Min søster er flink å strikke så jeg fikk både lue og hals!Nydelig var det!!

bursdag3

bursdag4Var det ikke fint? I tillegg til strikka settet fikk jeg også dette fra dem:

bursdag5En matboks, litt snop og hjemlagde kokosmakroner!

bursdag8Skikkelig lekkert!

Fra min yngste søster & samboer fikk jeg ett nydelig stjerneskjerf som jeg hadde ønsket meg

bursdag7Svigerfar er innom for å hjelpe gubben med å gjøre ferdig jenterommet, og han hadde også med seg en presang fra han og samboeren

bursdag6En kjempefin lykt, og ett gavekort på 200 kr.

TUSEN TAKK alle sammen!

Jeg har hatt en kjempefin dag. Jeg har kosa meg med kaffe og muffins i lag med besøket – mens gubben og svigerfar leggertapet og gulv på jenterommet. De er straks ferdige og det blir kjempeflott! Nå er det visst bare listene som mangler! Jippi!!!!

Ellers så har jeg nå tatt juleferie og har fri helt til 2 januar! Ungene har siste dag på skolen i morgen, så tar de også ferie! Skal bli godt med familietid <3

Har du hatt en fin dag?

4 kommentarer til “It’s my birthday..

  1. thile

    Jeg har gratulert deg:-)
    Så mye fint du fikk, Herlig lue og hals!
    Muffins….ååå, jeg er IKKE søtoman ellerkakeoman =D

    Svar

Legg inn en kommentar