70 % salg!

I dag var jeg heldig og fant 70 % salg flere steder. Det måtte jeg jo benytte meg av..Og jeg fant mye fint!
salg
Denne vesken ble med hjem, jeg har lenge sett etter ei svart, stor og god veske og i dag fant jeg den. Kosta vel snaut 100 kroner på kappahl.

Jeg fant også 5 topper til eldstejenta på Kappahl, disse har jeg ikke tatt bilde av siden hun ikke er hjemme enda, så jeg tenkte hun skulle få se dem selv før jeg la de ut her.. :)

På Bare Barn fant jeg to flotte plagg til Mia Christine. Denne jakka fra Fransa Kids har jeg siklet etter siden den kom inn som vårkolleksjon – men syntes jo 599 var litt mye for en jakke til barn da.. Heldigvis så ventet jeg – for i dag var den nedsatt med 70 %! Og de hadde en eneste igjen – i str 122! LYKKE!!
salg3

salg4

Nå skal det jo sies at hun har både Bergansjakke (arvet, og nesten utslitt etter tre barn med henne) og skogstadjakka som hører med overtrekksettet hun brukte i barnehagen, pluss ei cubusjakke til utelek…. Menneh.. Kunne ikke la denne å fra meg når jeg endelig fant den så mye nedsatt!

Kjøpte også denne kjolen i herlige farger fra Philster og Philina, også den nedsatt med 70 %!
salg1

salg2

Fine ikke sant?

Herlige salgskupp med andre ord:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar