Siste dag i barnehagen

smil
I går hadde Mia Christine siste dag i barnehagen. Etter fem år i trygge,gode omgivelser er det nå på tide å ta fatt på det nye – nemlig skole og sfo fra høsten av..

Jenta mi er mer enn klar nok, mye mer enn mammaen. I fem år har hun vært i samme barnehage som jeg har jobbet i. Bare på andre siden av huset, men likevel så har jeg sett henne mye, og vi har virkelig hatt en fin tid i barnehagen. Nå kommer det  nye, ukjente – sfo og skolelivet. Mia bor i annen skolekrets enn vennene fra barnehagen så det blir veldig mye nytt. Heldigvis er hun sosial, og flink å finne nye venner- Hun gleder seg, og det er jo det viktigste.

smil1

Hun syntes det var litt vemodig å pakke ned alle klærne sine fra barnehagen og ta hjem alt. Hun sa at det var trist å dra, men hun kunne jo komme på besøk en annen dag. Det var 6 barn som hadde siste dag i går. Vi hadde avslutning for dem med fruktspyd, og sommerdrikk i stettglass. Ananasjuice blandet med farris. Det var stas!

smil2

Men nå er det ferie. Det skal bli godt for både liten og stor. Måtte bare været være med oss den neste måneden slik at vi får mange soldager! Her nord vet man jo aldri.Det kan være 20 + ene dagen, og så 4-5 den andre..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar