Trollskarsand

trollskarstrand
Ei lita og idyllisk strand i Lofoten..

trollskarstrand1

trollskarstrand2

trollskarstrand3

trollskarstrand4

Denne dagen var det 22,5 grader i skyggen, og vi dro avgårde til Trollskarstrand. Det tar vel en ti – femten minutter å kjøre fra Digermulen.. Akkurat passe langt – og det er så flott der og vi kosa oss i flere timer:)

trollskarstrand5
Picknik kurven,med masse godt oppi:)

trollskarstrand9
Favoritt Mia bilde fra stranda..

trollskarstrand6
Tenåringene våre..

trollskarstrand7
5 åringen leker med båten, i vannkanten..

trollskarstrand8

trollskarstrand11

trollskarstrand10

trollskarstrand15

trollskarstrand14
Malin har funnet en krabbe og viser den frem:)

trollskarstrand12

trollskarstrand13

Det vil komme flere slike små innlegg etterhvert, deler ferien opp i deler slik at ikke alle bildene kommer på ett innlegg:)Bare å følge med her inne,så kommer de fortløpende de nærmeste dagene tenker jeg. Dere vil også se at de to eldste ikke er med på så mange bilder her i bloggen, de har selv sagt at de ikke ønsker å være med på så mange av de bildene jeg legger ut her, og det respekterer jeg jo så klart:) Vi hadde en flott ferie, den kunne godt vart i fire uker til:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar