Hjemme igjen!

3
Kom hjem i kveld, etter å ha vært borte i 4 uker..

Dere kan tro det var deilig å komme hjem igjen, etter en måned på ferie:) Vi var 3 uker + noen dager i Lofoten, og så ett par dager i hjembygda mi. Vi har hatt det vrldig fint, stortsett godt vær hele tiden. Vi har i allefall ikke brukt regntøy noen av dagene – og da må jo denne sommeren ha vært bra!! Vi har vært på båt-tur, på stranda, på fjellet og på shopping i byer, så vi har gjort det meste egentlig. Tror høydepunktet for Mia var at hun fikk kjøre med Elias båten, under Digermuldagene:)

Den siste uka har Mia hatt feber på natta, og hoste. Hun har vært slapp og sliten, men er nå på bedringens vei. Hun har ikke orket annet enn å ligge å se på tv, har nesten ikke spist siden hun har vondt i halsen.. Kan hende hun hadde hjemlengsel,for nå i kveld har hun spist to skiver brød og er enda ikke ferdig med kveldsmaten;)

Det kommer innlegg med bilder de neste dagene, jeg må bare få pakket ut og vasket klær – og kommet i orden før den tid. Ville bare si at vi nå er hjemme igjen og at vi har det bra:) Mange som har lurt på det siden jeg ikke har oppdatert bloggen mer enn en gang på snart 4 uker;) Koselig å bli etterlyst også da:)

Nå er det legging og kveldstell av lillemor som står på programmet, så dere får ha en fin kveld!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar