Influensa 

Den siste uka har vært preget av influensa hos oss. På torsdag når jeg kom hjem fra jobb lå Mia og sov på sofaen. Skjønte tegninga med en gang, for hun sover aldri på dagen.

Hun hadde feber og sov den dagen, og hele fredag. Tørrhoste og vond hals. Lørdagen var okei, formen var ikke på topp men hun satt nå i sofaen istedetfor å ligge. Hun plages mest med hosten og halsen nå så er usikker på om det blir skole i morgen.

Emilie kom i går, på overnatting. Hun sov fra 19 til 06 – og etter det var hun litt urolig.. så kastet hun opp i senga. Siden gikk det slag i slag til hun ble hentet – og vi vasker fortsatt klær og sengetøy. Humøret hennes var upåklagelig da,  hun sang og tøyset, og var egentlig helt som vanlig.

Nå er det avslapping resten av kvelden og vi krysser fingrene for at det er over for denne gang og vi andre slipper unna;)

Har dere merket noe til influensaen?

Legg inn en kommentar