Mia Christine har blitt 10 år!

mia3Den 2 mai hadde Mia sin etterlengtede 10 års dag. Hun hadde gledet seg helt siden i fjor – minst – og endelig kom dagen hennes. I år var den på en mandag – så for første gang skulle hun få høre bursdagssang på skolen og få flagg på bordet. Tidligere har alltid 2 mai falt på en helg, eller en klem dag.  Hun hadde allerede fått bursdagsgave hos oss, nemlig å få lov å ta hull i ørene. Hun trodde at det var alt hun skulle få, så gjett om hun ble overrasket da det lå ett par pakker til på sofaen da hun kom opp :) 
Vi feiret dagen hjemme med familie og venner – for klassebursdag skulle hun ha neste dag. Hun var så fornøyd med dagen,gavene og alt sammen. Det ble kun tatt bilder av baksten før gjestene kom, og siden så ble kameraet lagt bort.. Her er i allefall hva vi serverte :
dSjokoladekake – den var så saftig og god,at jeg kommer med ett eget innlegg senere – hvor jeg legger ved oppskrift.. Dette er bare ett porsjonsstykke av kaken, den ble laget i langpanneform.

ab c eMalin hadde laget muffins med vaniljefrosting og jordbær dyppet i sjokolade. Disse ble oppspist før jeg rakk å smake – men det ble sagt at de var utrolig gode,så da får jeg stole på det..hehe..
fSå lagde jeg pavlova med blåbær,kiwi og ananas. Den ble vellykket og smakte helt fortreffelig. Kanskje jeg kan bake likevel? 

En vellykket feiring. Det kommer innlegg om bursdagen på Vitensenteret senere – så følg med..

 

 

2 kommentarer til “Mia Christine har blitt 10 år!

Legg inn en kommentar