Vitensenterbursdag

v7Vi valgte å feire Mia sin 10 årsdag på Nordnorsk Vitensenter, i lag med jentene i klassen hennes. De var 12 stykker som var invitert og alle kunne komme.  Mia har selv vært i bursdager der og syntes at det virket spennende, så derfor hadde vi lyst å prøve dette selv også.
Det ble feiret 3 andre bursdager der samtidig, men det gjorde ingenting og det var ikke spesielt trangt om plassen heller. Vi fikk servert pizza fra peppes, og de fikk brus/vann/iste ved siden av.
v6Mia fikk også en eksperimentbok i gave fra vitensenteret. Mia valgte kjemisk kunstverk som aktivitet og det falt virkelig i smak hos alle sammen. Her er det de lagde:v2Jeg har ikke bilder av de andre barna her på bloggen, så viser kun noen få glimt av Mia her nå:
v1v3v4v5
Mia fikk så mye fint, og hun ble så glad for spesielt dette lille pinnsvinet.. :)
Vi anbefaler gjerne en slik bursdag videre, det er nokså dyrt – men det er i grunn verdt pengene når man så smilet på alle barna – de var i aktivitet hele tiden og utforsket alt de hadde der. Tipp topp tommel opp fra bursdagsbarnet! 

Legg inn en kommentar