Barndåp

18Jeg lovte jo ett eget innlegg fra barnedåpen til Emilie, og nå har jeg sett igjennom alle bildene og plukket ut en del som jeg har fått lov til å vise dere.. Som dere lokalkjente og kanskje mange andre ser, så er Emilie døpt i Ishavskatedralen. Det var 5 barn til dåpen denne søndagen, og Emilie sov seg stort sett gjennom hele dåpen. Det var pappaen som bar henne til dåpen, og hun hadde 7 faddere. Mia Christine fikk lov til å være med frem og det var en stolt liten tante som fikk tørke dåpsvannet av hodet når Emilie var blitt døpt..

[Bildene er klippet slik at ikke fadderne og de andre i kirken syntes]

200

2122Etter vi var ferdige i kirka dro vi opp til lokalet vi skulle feire dåpen i. Det var 29 gjester til middagen, og den besto av kjempegod lapskaus. Det var Emilie sin oldemor på farssiden som hadde kokt maten.

Bordene hadde Catharina ordnet, i lag med sin tante Beate. Det ble veldig fint, og her ser dere noen detaljer..

32333435

Emilie ble døpt i dåpskjolen som svigermoren min har sydd. Hun sydde den da Malin ble døpt i 1998, og i tillegg til henne er også Mia Christine døpt i den i 2006, samt to andre søskenbarn. Det er koselig å ha noe som går i arv, og har en historie. Alle navnene til de som er døpt i kjolen er brodert inn nederst på underkjolen. Nå står også Emilie Charlotte sitt navn der.
283029

Etter middagen var det til for kaker. Mange hadde stilt opp og bakt, og det er vi veldig takknemlig for. Det var mange gode kaker, og vi hadde enda en del rester tilovers som vi har spist denne uka her.

2723 24 25 263937Festens eldste deltaker tippoldemor Nelly, her med Emilie på fanget.

31Gaven fra oss, en tripptrappstol som de hadde ønsket seg

36Meg og Emilie38Ett nydelig bilde av den lille familien

Takk til alle som var der og hjalp til, det setter vi stor pris på.

2 kommentarer til “Barndåp

Legg inn en kommentar