Ei helg på landet

9Denne helga har vi vært på besøk hos min familie på landet. Ei helg med fuglekvitter og stillhet.. Det er noe jeg savner her i byen!

Vi er egentlig altfor sjelden på besøk, men det har jo sine årsaker som jeg ikke orker å gå inn på her, men når vi først er der så er det jo veldig trivelig. Vi valgte å sove hos pappa og dem, fordi det var Mia som fikk velge hvor hun ville sove. Og det var ikke så langt unna kusinene som også var på besøk i bygda, men hos sin farmor. De fikk leke sammen hele lørdagen og på søndag. Vi tok alle jentene med på besøk til ho mor, og hun var overlykkelig over at vi kom. Hun sa at hun hadde ventet i vinduet fra jeg ringte og til vi kom. Det er vel rundt en halvtimes kjøring fra der pappa bor. Gleden over å se oldebarna, og snakke med dem var rent for mye. Hun sa flere ganger at «nei, det va så trivelig at dokker kom». Da ungene var ute satt hun i vinduet og så på dem, hun hadde nok savnet å ha huset fullt med barnelatter og glede:)
4 2

Måtte ta bilde av det gamle,falleferdige drivhuset også. Det hadde ett ublidt møte med en elg for noen år siden, og det er både skakt og skjevt, men det har jo sin sjarm.. Jeg liker de gamle tingene, samtidig har jeg jo gode minner fra jeg var liten og vi plantet blomster og slikt, i lag med mor hvert eneste år..

7

Utsikten er jo heller ikke noe å klage på, rett mot lyngsalpene, og mot havet..
5

6Da jeg snakket med mor for noen uker siden så sa hun at hun husket godt sist vi var der og at vi da kokte hvetemelsgrøt til henne. Hun sa at den var så god, og at hun drømte om den på natta..hihi.. Så da vi kom hadde vi med oss ingredienser til å lage grøt – og det satte hun stor pris på. Vi måket også vei rundt huset,slik at hun kunne sitte på verandaen og nye vårsola når den kommer frem..
10Alt i alt,så flyr helgene når man har det så koselig – og plutselig var det tid for å sette kursen hjemover igjen. Ett par timers kjøring på glattholka for å komme oss hjem – men det gikk fint, og vi var hjemme i halv åtte tiden på kvelden.

Nå er Mia Christine på skolen igjen, og gubben på jobb. Jeg er sykemeldt denne uka her. I dag får vi endelig ny vaskemaskin etter en måned uten. Skal bli deilig!! Jeg har satt brøddeig og den skal straks i ovn. Ingen planer utover dette  på meg – før Mia skal besøke venninnen Victoria i ettermiddag. Så er det  vel litt ukeshandling og slikt senere. Ha en fin dag!

Legg inn en kommentar