Så var det min tur..

buhuSå var det min tur til å få høst forkjølelsen. Begynte å kjenne den komme på mandag morgen.. og siden har det bare blitt verre og verre.. Tirsdag var jeg nesten helt stemmeløs i tillegg til at jeg hadde begynt å hoste.. Og siden det ikke var blitt bedre i dag så fikk jeg bestilt meg legetime..

Fikk time først 12.30 så jeg dro på jobb først. Liten vits i grunn, siden stemmen ikke var noe særlig, men det var den samvittigheten vet dere.. Legen ga meg resept på cosylan og sykemelding resten av uka, så nå skal jeg bare være hjemme og bli frisk igjen. Kjenner at jeg har presset meg mer enn jeg burde denne uka, men har følt at jeg måtte være på jobb.. Er ofte sånn, men nå måtte jeg ta hensyn til meg selv.. Med høsten kommer ofte forkjølelsene så nå håper jeg bare at bassiluskene  holder seg unna resten av gjengen her hjemme..
host

Høst på brettet på stuebordet nå. Godt å få litt nytt på plass.. :) Høsten er jo i grunn en fin tid der man kan tenne lys og kose seg under pledd i sofaen.. :)

Har du vært syk i høst?

Legg inn en kommentar