Gøy på landet

15Forrige helg var vi på besøk hos min mormor som bor i Nord Troms. Det er en tre timers kjøretur unna her vi bor. Vi tok turen i lag med søsteren min og hennes familie, og hadde en kjempe flott helg sammen..

13Ho mor sjøl er ei flott dame på 81 år, som selv etter to slag klarer seg hjemme. Hun koste seg ute på verandaen mens hun så på oldebarna som lekte i hagen. Samme hage som jeg og søsknene mine lekte i da vi var små – og som gir så mange fine minner..
14Tenk å ha så stor hage da, her vises bare halvparten. Mia Christine og kusine Ronja Celine sparker fotball sammen, og har det veldig morsomt.
1

2 16Drivhuset der mor pleide å plante blomster er overgrodd av gress og trær. Men det står der like vakkert som alltid. Husker vi pleide hjelpe til å så frø til sommerblomstene som etterhvert skulle plantes ute i hagen..
3

Jeg trives i fjæra, og ved havet så det ble naturlig med en tur dit også. Her ser dere over fjorden til bygda jeg bodde i som barn. Vi vokste opp ca tre mil fra der mine besteforeldre bodde, men var nesten like mye hos dem som hjemme. Bestefar brukte i sin tid å kjøre meg over med båten, og om jeg ville komme på besøk var det aldri noe problem. Jeg var første barnebarn – og den første tiden bodde jeg og mammaen min i lag med mor og bestefar. Min bestefar døde etter sykdom allerede tidlig på 90 tallet – men jeg har mange gode minner etter ham også.4 5 6 7Jeg finner ofte hjerter i naturen. Hjerter er ett symbol som betyr mye for meg.

8 9

10 11Mia Christne finner også steiner med forskjellige former i fjæra. Her har hun funnet ett hjerte og noen tenner ;)
12
Helgen gikk altfor fort, og vi måtte tilbake til byen. Roen på landet gir meg så mye, får hentet energi og slappet helt av. Hverdagslykke.

Bor du der du har vokst opp, eller har du flyttet til ett helt annet sted?

 

4 kommentarer til “Gøy på landet

 1. thile

  Helt mine tanker, Eva – så mye verdifullt dere gir til neste generasjon – viktig ♡

  Tenk jeg vokste opp uten TV, data osv… Kjedet meg aldri – helt sant :-)
  God klem.

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Samme her, fikk min første mobil i begynnelsen av tjue åra.. Pc fikk jeg ikke tilgang på før jeg møtte gubben i 2001 og han hadde en..hihi.. Var aldri kjedelig.. (Nå trur jeg at barna har godt av å kjede seg litt, og finne på ting selv uten at alt er voksenstyrt, eller ved hjelp av pc/nettbrett/mobil.. )

   Svar
 2. thile

  Nei, jeg bor ett annet sted nå :-)

  Takk for du deler dine underbart vakre bilder og minner fra du var barn, Eva. Du ordlegger deg så perfekt, ja, det har jeg sagt før, du har en forfatter spire i deg ♥
  Hjerter er så fine, mye vi finner ute i naturen…

  Tenk så mye fint du (dere) tar Mia, og de andre jentene med på, så fint.
  God klem ♥

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Tusen takk for koselig kommentar – setter stor pris på at du skriver noen ord når du er innom her:) Vi er en familie som ikke trenger å ha alt det nye spennende rundt oss, vi koser oss sammen i nærområdene og er familie. Mia sa det så fint i går da vi gikk på fjelltur – «dette va koselig å gjøre sammen» :) Å sette pris på de små gledene i hverdagen gir oftest de beste minnene også <3

   Svar

Legg inn en kommentar