Sophie Vintage – Greengate

sophievintage

Vakkert, ikke sant? Jeg samler på Sophie Vintage serien fra Greengate – og ønsker meg alle disse delene, slik at jeg får ett service til 6 personer i allefall..  

sophievintage1

Har en greie med lattekopper da, så har flere av greengate sine i grått, og rødt. Men må nesten samle på en bestemt serie hos dem da,så det blir ett slags system :P Og siden min aller første greengatekopp var fra nettopp denne serien, så falt valget på den. 

Bildene er lånt fra bl.a Myrullpiken.

Liker du Greengate? Samler du?

2 kommentarer til “Sophie Vintage – Greengate

  1. Jordbærveien

    Det var et koselig service, jeg samler ikke på noe sånt jeg, og har heller ikke funnet favoritten min, hverken i stil eller farge. Tror jeg heller mot retro :p

    Svar

Legg inn en kommentar