Ei uke til julaften!

pip1

Tassimoen lager kaffe i nykoppen min, har oppi melkesjokolade + esspresso + latte macchiato og vips så ble det en herlig kopp med kaffe!

pip3Laget ett hjerte for moroskyld – litt hverdagslykke <3

Tilbake til overskriften; det er altså bare ei uke igjen til julaften. Vi feirer jul hjemme hvert år. Synes det er greit med egne tradisjoner fra barna er små. Annet hvert år er svigermor hos oss, og i år skal hun komme. Det blir koselig. Malin har også jul hos oss, hun er annet hvert år her og hos sin mamma. I fjor var søsteren min med familie her, så vi har åpent for de som ønsker det hehe:) KOSELIG med familie rundt seg på høytider.

I år får vi lang juleferie. Nesten to uker med fri. Jeg jobber enda lillejulaften og så er det ferie. Har bare to julegaver igjen å kjøpe, alle julekort er sendt og alt er i orden. Har bare å handle inn mat og innhold i julestrømpene så er vi ferdige, og det skal vi gjøre til helgen.. Godt å være ferdig med det meste, har vel aldri vært så tidlig ute før..
Gleder meg til familietid!!
cVi knipsa noen bilder av Mia Christine her om dagen. Hun er ikke så veldig glad i å bli tatt bilder av for tiden men noen fine ble det jo:)
a bHun poserer nå mest med den gitaren, er skjelden hun bruker den nå. Men den gjør seg på bilder ikke sant? Mia har vært på runde med julegaver til jentene i klassen, eller til halvparten. Resten leverer vi i morgen. Hun gleder seg masse til julaften og er så spent – og teller ned til 24.  Hun får noe hun har ønsket seg veldig i julegave,så jeg gleder meg til å se hva hun sier når hun åpner pakken fra oss..

I morgen er det tannlegen som står for tur, Mia har ventet på innkallelse hele høsten fordi hun har så lyst å dra til tannlegen,så lykken var stor når brevet lå i postkassa.. Rare unge, fatter ikke at det går an å glede seg til noe så fælt som tannlegen.. /tannlegeskrekk/

Ellers så oppdaga jeg ved en tilfeldighet at jeg hadde vunnet min første konkurranse i desember – en pysj til snuppa, fra Villervalla! Gleder meg til den kommer!

Ellers håper jeg at du er i rute til jul, og at du har en fin adventstid!

 

Legg inn en kommentar