Jeg er heldig!

gaveJeg har fått bursdagsgave på forskudd, hos søsteren min. Bildet ble litt mørkt men synes ikke det gjorde noe – en får jo med stemningen i bildet. Jeg fikk det nydelige stjernefatet, som jeg allerede har pyntet og satt på stuebordet – og så fikk jeg to skjønne kopper fra Pipstudio.

gave1Se så skjønne da:) Ønsker meg flere av disse ja!
lyktOg så fikk jeg en fin lykt!

Har bursdag på torsdag jeg – men moro å få gaver litt før også:) Hehe..
Var det ikke fine gaver?

 

1 kommentar til “Jeg er heldig!

  1. 4 barns mamma

    Så mye fint du har fått :-) De koppene var bare så søte.

    Prøvde å lese innlegget som var poster i dag, men det er noe feil der og skulle også kommentere, men da også kom jeg til en helt feil side. Kanskje det har noe med kodingen på det ene innlegget?

    Svar

Legg inn en kommentar