Migrenetirsdag..

engelDenne engelen fikk Mia Christine i kalenderen i dag:) Var den ikke søt?

Dagen i dag startet med forsoving – og alt det stresset det medfører. Heldigvis var det bare jeg som skulle avsted så tidlig – jeg våknet klokka 6, og må gå til bussen senest 06.30. Priste meg lykkelig over at jeg smurte matpakker kvelden før, så var bare å starte kaffemaskinen og sluke en kopp kaffe før jeg løp til bussen.

Heldigvis var det ikke så kaldt som i går, ( da var det 11 minus) så vi hadde utemorgen på jobb. Dvs at vi tar i mot barna ute i barnehagen, og er ute hele formiddagen. Det var en rolig morgen, men allerede i åtte tiden kjente jeg at hodepinen kom snikende. Hadde ikke mer migrene medisin igjen, så jeg holdt ut til klokka to på jobb, før jeg måtte gå. Jeg fikk tak i imigran nesespray, og tok den rimelig fort etter at jeg hadde henta den men da var det for sent. Den har vanligvis god virkning,bare jeg tar den tidlig nok. Ble bare tull resten av dagen – vi skulle ha personalmøte på jobb fra 17 – 20, og det var bare å glemme. Jeg prøvde å spise litt men ble bare kvalm, og kaldsvettet såpass at jeg ga opp hele møtet, og dro hjem og la meg. Fikk en time på øyet,men det har fortsatt ikke gått helt over. Forhåpentligvis går det over med litt søvn, og jeg er nok helt ok igjen i morgen håper jeg.

Kjedelig når dagene blir som denne, men jeg skal ikke klage, det er lenge siden sist jeg hadde så vondt. Er vel en sammenheng med stress, dårlig luft på jobb, advent og alt som hører med..

I morgen er planen å handle julegaver sammen med søsteren min etter jobb, så håper at jeg slipper unna mer migrene;) Ha en riktig god natt – og sov godt!

 

4 kommentarer til “Migrenetirsdag..

Legg inn en kommentar