Kreativ mandag

image

I dag har jeg sydd lue og hals til meg selv. Jentungen stiller som modell på bildet siden hun tar seg bedre ut enn meg på bilder; )

Dagen begynte som vanlig med levering på sfo og så videre på jobb. Etter fire timer ringte de fra skolen og sa at Mia Christine hadde så vondt i hodet at de ville jeg skulle hente henne. Hun har klaget litt over hodepine i det siste men har vært i fin form. 

I dag har hun bare vært på sofaen forran tven. Ikke særlig matlyst og hun virker sliten. Håper det bare er noe forbigående og at morgendagen blir bedre.  Tror hun skal være hjemme i morgen ogdå for sikkerhetsskyld. Da skal jeg på jobb så gubben får hjemme kontor:)

image

Dagens middag – pizzasnurrer. Var godt! Med god hjelp fra toro  ferdigpakker ble det veldig bra; )

Hva har du gjort i dag?

2 kommentarer til “Kreativ mandag

    1. lillebølla Innleggsforfatter

      Takk for det, ja det finnes så masse fint tøy, så det blir mange fine luer;) Som forøvrig er det eneste jeg får til å sy.. :P

      Svar

Legg inn en kommentar