Barn og Baby – Tiljamid

LogoBanner

Det er veldig moro å fortelle dere at jeg har fått teste ett produkt fra nettbutikken Barn og Baby. Det er en butikk som selger barneklær og babysko – og fører bl.a merker som Tiljamid, Lillelam, Rileyroots og Gymboree..

På nettsiden skriver de blandt annet:

«Vår visjon med Barn og Baby er å gi deg en koselig nettbutikk som du føler deg hjemme i. Vi ønsker å tilby deg en nettbutikk med et stort og variert utvalg barneklær av god kvalitet, service av øverste klasse og 100 % trygghet! Vi har derfor lagt stor vekt på at du hos oss skal finne all informasjon du måtte trenge og ønske, både i forhold til produktene, og i forhold til betalingsløsninger, returordninger, fraktsystemer med videre. Dette tror vi at vi har lykkes med:-).»

I den forbindelse så har jeg vært så heldig å få ett undertøysett i bambus til Mia Christine.Jeg har aldri prøvd slike klær på min datter så var veldig spent på hvordan det ville være i forhold til vanlig bomullsundertøy. Jeg tok størrelse 6-8 år.
i

Her om dagen kom pakken i posten. Det første jeg la merke til var mykheten. Utrolig deilig å ha inntil huden. Det andre jeg må nevne var at det fantes INGEN lapper på settet! Endelig noen som har skjønt at lapper på klær klør, og de er bare i veien for små jenter som er litt for nøye med klærne sine! Stort pluss i margen der altså!! Vaskeanvisningen var trykt på innsiden av klærne, så da var den saken også grei! Jentungen likte fargen også, så da var alt bare supert!
(Nå vet jeg ikke om alle klærne er uten merkelapper, men undertøysettet hadde i allefall ingen..)

a b c d
Merket heter Tiljamid – og på nettsiden står det følgende:
«Tiljamid er et norsk kvalitetsmerke fra Voss utviklet og designet av Therese Wigstrand. Alle klærne fra Tiljamid er laget av bambus på barnas premisser med flotte farger og behagelige snitt. Klærne både puster og er fukttransporterende, og kjennes silkemyke mot huden. Perfekte klær for barn med problemhud! Kolleksjonene kommer i størrelser fra 0 til 8 år. Investér i et Tiljamidprodukt du også, og forelsk deg i deilig kvalitet og tøft design, som garantert faller i smak hos barnet ditt!»

Jeg skyller alltid opp klærne før bruk,siden datteren min har vært mye plaget med atopisk eksem. Hun bør helst ikke ha helt nye klær mot huden fordi det da kan komme utbrudd i form av f.eks rød hud og kløe. I allefall, det tok kort tid å tørke settet – og dagen etterpå kunne vi prøve det på for første gang! Jeg har ikke tatt bilder av underbuksen i bruk, da min datter er litt for stor til å vises i bare trusa, men dere skal få se bilder av singletten i allefall;)
g hf eHun likte at den var så myk å ta i  – og sa at hun syntes den var deilig å ha på seg. Hun har det på seg nå når hun ligger å sover..hehe.. :)

Jeg skulle ønske jeg hadde ett slikt sett – er bare litt misunnelig altså:)

På søndag kommer det en konkurranse i samarbeid med Barn og Baby, så følg med!!

Til slutt så har jeg også laget en ørliten ønskeliste fra Tiljamid, og den kommer her:

jBukse str 6-8 år som du finner her!
nShorts str 6-8 år finnes her!
kT skjorte 6-8 år finnes her!
lGenser 6-8 år finnes her!

Har du hørt om Tiljamid før? Har du prøvd klær av bambus?

 

3 kommentarer til “Barn og Baby – Tiljamid

  1. Tilbaketråkk: Giveaway! | Lillebølla's skriblerier

  2. wendysinfamilie

    Er så flotte farger på tøyet deres :) har ikke testet noe av det ennå :) Håper jeg får med meg konkurransen, er jo på ferie men skal nok prøve å komme på det :)

    Svar

Legg inn en kommentar