Jentedag i byen!

1

I går så tok jeg med meg jentene mine og dro en tur til byen. Der møtte vi søsteren min og hennes jenter, så vi hadde en skikkelig jentedag i byen..

Hadde bare ett ærend jeg måtte gjøre (innom apoteket og hente migrene medisin) så vi tuslet rundt og bare kosa oss.. Små jentene var mest opptatt av å få russekort,så de løp hit og dit – og kom tilbake med ett og annet russekort! Tror Mia samlet 10 stk, bare på en halvtime..

Vi var en tur på biblioteket og lånte bøker, før vi trasket rundt i butikkene. Lunsjen var usunn og ble inntatt på Burger King. Synes ikke de har noe særlig god mat jeg da, men ungene liker det – og en gang i blant er det greit.. Mia hadde fått penger i bursdagsgave, så hun fikk bruke litt av de på lego friends og annet småstæsj som hun samler på.

Har lenge tenkt på at jeg skulle kjøpe enda ei utebukse til Mia, har jo sett at det er veldig lett å glemme den hun har på sfo når tenåringene henter henne, og da blir vi uten utebukse hele helga..(slik som denne helga her.. ) Det er fortsatt såpass vått ute at om man skal være ute så behøver man mer enn vanlige inneklær på seg.. Så da var valget enkelt når vi var innom Polarn O Pyret og de hadde en del prosenter på ytterklær.. ;) Ble faktisk både bukse,jakke og lue!  Så nå har vi dobbelt opp – og vi slipper tenke på å bære ting frem og tilbake mellom sfo og hjem;)

2

Når vi alt var innom PoP så kjøpte jeg også tights og tunika til henne der..Var så flotte farger!!

3

Vi fant ut at middagen skulle spises hos min søster,så vi tok bussen dit. Gubben kom kjørende etter – og mens vi var på Siam kafe for å handle takeaway kom han og tok bæreposer og unger i bilen og kjørte de den siste biten hjem,mens vi ventet på maten:) Ble Thaimat med vårruller,stekte nudler, og mye annet godt! Kresne Mia spiste pølse og ris:P Hehe.. Var nydelig mat, handler gjerne der igjen altså.. Var første gangen vi hentet mat der..

Vi ble hos min søster til klokka var nesten 19 – ungene lekte så fint,og Mia ville ikke hjem! Men hjem må man, og særlig når man har vært hjemmefra siden 11.15 på formiddagen;)

Vi hadde en superfin dag:)

5 kommentarer til “Jentedag i byen!

    1. lillebølla Innleggsforfatter

      Ja, det er godt en gang i blandt:) Jeg liker polarn o pyret, selv om de har litt dyre klær.. På salg sparer man jo en del og da er det greit:D

      Svar

Legg inn en kommentar