Langhelg!

image

Bildet av hestehoven tok jeg i går.. Endelig ser det ut til at vi går mot vår og sommer.. Selv om det snør og regner om hverandre..

Vi har tatt langhelg nå, og det trenger vi siden vi har konfirmasjon på søndag.. Malin skal ha selskap med ca 40 gjester. Siden hun har to hjem så er litt her og litt der så derfor har jeg ikke tatt bilder av servietter, lys og pynt enda men dere skal få se resultatet når alt er dekket på å klart til den store dagen. Det eneste jeg må gjøre er å kjøpe bunadsko til Mia og finne klær til meg selv..

image

Se så nydelig kveldshimmel vi hadde på søndagen… Måtte bare ut å ta bilde:)

Nå er det tv og sofa resten av kvelden – herlig :)

Har du vært i konfirmasjon i år?

1 kommentar til “Langhelg!

  1. Micke

    Här blommar tulpaner inne i stan och snart är all snö borta på tomten min med :)
    Blev ju stora (och stenhårda) högar efter jag skottade taket.

    Svar

Legg inn en kommentar