Hei!

2Her ser dere min yngste datter som synes mamma sin lue og hals var veldig fin – så hun ville gjerne låne de litt!

1jpg

Det er søstra mi som har strikka lua og halsen, og jeg fikk de i bursdagsgave rett før jul.

De siste dagene har bare rast avgårde. Jeg har blitt bedre i skulderen og har ikke hatt migrene siden fredagen. I går skjedde det noe rart.. Jeg falt på isen da jeg hadde levert Mia på skolen. Sånn skikkelig falt – uten å få tatt meg for. Det sa knepp i skulderen og etter det har den blitt nesten helt bra! Kan vel ikke juble for tidlig, men det kjentes ut som om den «hoppet» på plass, eller noe slikt. Kan hende det har vært noe i klem? Jeg slo meg ikke noe særlig da jeg falt, men lhar litt vondt i nakken.. Men det går nok over! Har tatt mye mindre smertestillende i går og i dag enn tidligere. Holdt meg på en ibux i stedet for 3 ganger om dagen! Håper, håper, håper at det varer!

Ellers så er vi fryktelig slitne etter en lang juleferie og er veldig trette på dagen. Mia sover på sitt rom og vi må vekke henne på morgenen. Det er godt for alle og våkne uthvilt! Jeg gleder meg til sola kommer frem igjen og det går mot lysere tider – jeg er nok ikke noe mørketidsmenneske selv om det er koselig når man har tent lys og det er mørkt ute.. :P Savner sola! 21 januar er det kanskje mulig å få ett glimt av den hvis vi er heldige!

Nå er det kveld igjen. Jeg har allerede duppet litt på sofaen, mens det var barne tv.. hehe.. Har hatt tidligvakt da, så var på jobb rundt klokka 7 i morges. Det blir nok tidlig kveld også :)

Liker du mørketiden?

 

4 kommentarer til “Hei!

  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Ja, jeg lurer litt på det – det er mye bedre bare på ett par dager:) Skal prøve å komme oss på besøk snart. Sees i morgen i allefall!

   Svar
 1. thile

  Søsteren din er så flink til å strikke :-)
  Forstår så vel Mia vil låne8)

  Jeg tror du har rett Eva (HURRA <3<3<3) skulderen 'hoppet' på plass! Tenk om det er så?
  Jeg ønsker så for din skyld<3
  Hvordan har du det nå?
  Godt dere sover lenge!

  Svar

Legg inn en kommentar